Miley Cyrusin kiertue halutaan kieltää – kuin aikuisviihdettä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen laulajatar Miley Cyrus aloitti viikko sitten Bangerz-kiertueensa ja se on saavuttanut runsaasti mediatilaa lavalla aiheutettujen kohutapahtumien johdosta. Nyt lasten ja teinien vanhemmat ympäri Yhdysvaltoja vaativat kiertueen keskeyttämistä.

Kenellekään tuskin tulee yllätyksenä, että ystävänpäivänä aloitetun kiertueen aikana Miley on ehtinyt herättää jo jos jonkinlaista kohua. Tähti muun muassa simuloi suuseksiä Bill Clinton -naamariin pukeutuneen tanssijan kanssa ja myy kiertueensa oheistuotteena sätkäpaperia. Kaukana ovat ajat, jolloin neitokainen oli Disney-muottiin sopiva Hannah Montana.

Tämän ovat huomanneet myös keikalle lapsiaan vieneet vanhemmat, jotka ovat järkyttyneet näkemästään. Huolestuneet aikuiset ovat vaatineet kiertueen järjestäjiä keskeyttämään turneen ja Cyrusin taustajoukot ovat joutuneet järisyttävän suuren palautevyöryn alle. Vanhemmat ovat raivostuneet show’n sisällöstä ja heidän mielestään keikka on silkkaa aikuisviihdettä, eikä ollenkaan soveliasta alaikäisten silmille, New York Daily News raportoi.

Kerroimme äsken, kuinka Miley Cyrus päätti laittaa lavalle heitetyt alushousut suuhunsa, ja tilanne päätyi Twitterissä levinneeseen kuvaan. Jäämme odottamaan jännityksellä, mitä Miley vielä tulee keksimään käynnissä olevan kiertueensa aikana. Mileyn kiertuekaravaani parkkeeraa Helsingin Hartwall Areenalle 1. kesäkuuta.