Mallia isosiskosta? Nuorin Kardashian rohkeissa kuvissa Instagramissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Isosiskojensa vanavedessä tepasteleva Kylie Jenner on Kardashianien pesueesta nuorin, mutta tytöistä juuri se, jonka otaksutaan kulkevan omia polkujaan parrasvalojen paineista välittämättä. 16-vuotias Kylie on muuttunut paljon viimeisen vuoden aikana.

Kerroimme jo alkuvuodesta neitokaisen ottaneen Instagramiin joukon rohkeita otoksia, joissa hän näyttää huomattavasti ikäistään vanhemmalta. Nyt Kylien profiiliin on lisätty lisää kuvia, ja yhdessä neitokainen esittelee auliisti farkkupeppuaan. Monet ovat epäilleet, että Kylie saattaa nyt hieman yrittää liikaa seurata siskojensa jalanjälkiä, sillä hänestä pidetään juuri itsenäisen luonteensa ansiosta.

Kardashianin realityperheen kuopus Kylie Jenner on siskojensa tapaan yrittänyt luoda uraa mallina. Teinin uutisoitiin taannoin öykkäröineen Beverly Hillsissä ja esittäneen pikkudiivan elkeitä. Hän nimittäin kyseli hotellin henkilökunnalta tietävätkö he kuka hän on, kun tähdelle kieltäydyttiin tarjoilemasta alkoholia.