Macklemoren hitistä homofobinen parodiaversio

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Räppäri Macklemore esiintyi äskettäin Ryan Lewisin, Madonnan, Queen Latifahin ja Mary Lambertin kanssa Grammy-gaalassa. Joukko liikutti tapahtuman yleisöä versiollaan Same Love -hittikappaleesta. Lavalla vihittiin samalla 34 kalifornialaista paria sukupuoleen ja etnisyyteen katsomatta.

YouTube
YouTube

Nyt Macklemoren ja Ryan Lewisin tasa-arvoisuutta korostava kappale on saanut vastaiskun uskonnolliselta räppäriltä. Kristitty rap-tähti Bizzle on tehnyt oman versionsa Same Love -kappaleesta. Video ei ala kovinkaan hyvin, kun ennen varsinaista musiikkia siinä nähdään tuomitsevassa kontekstissa käytetty Raamatun jae.

Mies käyttää seuraavat minuutit tylyttämällä median homomyönteisyyttä ja homoseksuaalien elämäntapoja. YouTube-video ei tuo hyvälle mielelle, mutta laittaa kyllä ajattelemaan ja ihmettelemään tämän maailman Päiviräsäsiä. Eikö pallon päällä olisi kuitenkin tilaa kaikille?