Et usko minkä nimen Megan Foxin poika sai!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksisymbolina tunnetun näyttelijättären Megan Foxin ja Beverly Hills 90210 -sarjan tähti Brian Austin Greenin perhe kasvoi viime viikolla uudella lapsella, kun Megan synnytti pienen pojan. Julkkismaailmassa on jo tovin ajan suosittu erikoisia lasten nimiä, ja Fox-Greenin perhe jatkaa samalla linjalla.

Pienokainen sai nimekseen Bondhi Ransom Green. Erikoinen nimivalinta yllätti Hollywoodin seurapiirit, mutta sai pian uutisen jälkeen suosionosoituksia. Bondhi tarkoittaa valaistunutta, The Stir -julkaisu paljastaa. Pariskunnalla on jo entuudestaan 1,5-vuotias poika Noah.

Meganin raskauden alkuvaihe oli ollut haastava, mutta olo oli helpottunut ensimmäisen kolmanneksen jälkeen. Näyttelijätär on vähentänyt huomattavasti julkisia esiintymisiä lasten saamisen jälkeen. Seksisymboli aiheutti mediassa aikoinaan kohua saatuaan potkut Transformers 3 -elokuvasta, kun Fox haukkui elokuvasarjan ohjaaja Michael Bayta ja vertasi tätä Hitleriin.