Miss Peppu -finalistit valjastettiin uusiin töihin – näyttävästi tietenkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilian kuumin kauneuskilpailu lienee Miss Peppu, jossa metsästetään maan muhkeinta takalistoa. Peppumissi vuodelle 2013 valittiin marraskuussa Sao Paulossa, jossa voittajaksi kruunattiin 25-vuotias Dai Macedo. Toiseksi sijoittui Eliana Amaral ja kolmanneksi Jessica Amaral.

Brasiliassa kisaillaan pian jalkapallon MM-kilpailut, ja nyt kisoja markkinoimaan on valjastettu myös Miss Peppu -finalistit, jotka nähdään nyt poseeraamassa teeman mukaisesti pelipaidoissa.

Miss Peppu -kilpailuun osallistui alunperin 27 neitokaista, joista finaaliin valittiin 15 kaunotarta. Kilpailu oli pitkään skandaalinkäryinen, sillä kilpailijoiden väitettiin yrittäneen lahjoa tuomareita ja toisia taas syytettiin peppuimplanttien käyttämisestä. Eräs kilpailija kävi jopa röntgenkuvassa todistaakseen peppunsa luonnollisuuden.