Suolaa haavoihin: Näin Poika saunoo Ruotsissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset saivat eilen kokea suuria pettymyksen tunteita, kun Suomi hävisi talviolympialaisten jääkiekon välierissä Ruotsille. Länsinaapurit jatkavat kultaotteluun, kun suomalaiset joutuvat tyytymään tämänpäiväiseen pronssiotteluun. Näin ollen jättimäiset kultajuhlat jäivät haaveeksi.

YouTube
YouTube

Ruotsilla on vielä mahdollisuus olympiakultaan, kun se kohtaa finaalissa Kanadan. Taannoisen MM-huuman aikaan suomalaisten teemakappaleeksi nousi Pojun hitti Poika saunoo, josta kuullaan nyt hieman poikkeuksellinen versio länsinaapurista. Ruotsalainen, mutta Suomen faniksi tunnustautuva, tyttö esittää kappaleen pianolla ja laulaa sen samalla suomeksi.

Toivottavasti tätä kappaletta ei kuulla sunnuntaina Sergelin torilla Tukholmassa.