Vuoden naurettavin hattu? Pharrell Williams tekee hyvää päähineellään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miehen ikään tänä vuonna ehtinyt Pharrell Williams on tuttu nimi musiikkipiireistä, sillä hän on ollut mukana useilla eturivin artistien kappaleilla. Hänen tuorein jättihittinsä Happy soi parhaillaan tuhansilla radiokanavilla ympäri maailmaa.

eBay
eBay

Äskettäin Pharrell nauratti monia Grammy-juhlissa erikoisella hatullaan, joka oli Vivienne Westwoodin suunnittelema Mountain. Nimensä veroinen hattu tekee nyt hyvää, sillä Williams on asettanut sen eBay-nettihuutokauppaan myyntiin. Tällä hetkellä hatusta on huudettu 8.400 euroa. Rahat ohjataa hyväntekeväisyyteen.

40-vuotiaan Pharrell Williamsin nimi on vilahtanut tänä vuonna ainakin Daft Punkin hittibiiseillä sekä Robin Thicken esittämällä kohukappale Blurred Linesilla. Hän on lisäksi kirjoittanut ja tuottanut musiikkia muun muassa Snoop Doggille ja Britney Spearsille. Taannoin hän julkaisi Happy-kappalesta maailman ensimmäisen 24 tuntia kestävän musiikkivideon.