Wow! 53-vuotiasta bikinikaunotarta ei uskoisi ikäisekseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen mallikaunotar Rita Rusic on ollut jo parin vuoden ajan seuratuimpia ikäryhmänsä edustajia. Reilusti yli viisikymppinen kaunotar on osoittanut viihdelehtien sivuilla, että bikinivartalo voi olla upeassa kunnossa myös varttuneemmalla iällä.

Tällä kertaa näyttävä Rita on kuvattu viettämässä lomapäiväänsä Miami Beachilla, jonne hän oli pukenut ylleen beiget bikinit. Paparazzikuvien perusteella kaunotar sai aikaan melkoista kuhinaa ympärillään.

53-vuotias italialais-kroatialainen Rita Rusic tunnetaan parhaiten laulajana, näyttelijänä ja mallina, mutta hän tuli aiemmin tunnetuksi myös avioliitostaan italialaisen poliitikko-elokuvaohjaaja Vittorio Cecchi Gorin kanssa. Sittemmin pariskunnan avioliitto päättyi eroon, ja Rusic on nähty useiden itseään huomattavasti nuorempien komistusten seurassa. Pitkällä urallaan Rita on näytellyt kymmenissä elokuvissa ja laulanut kaksi levyäkin.