Ghostbusters-elokuvan tähti on kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä vuonna edesmenneiden Hollywood-tähtien lista on jälleen kasvanut yhdellä tutulla nimellä, kun aikoinaan huippusuosioon nousseesta Ghostbusters-elokuvasta tuttu tähti Harold Ramis on menehtynyt 69-vuotiaana.

Splash
Splash

1970-luvun lopussa näyttelijäuransa aloittanut Harold Ramis kuoli tänään maanantaina vuosia kestäneen pitkällisen sairauden myötä. Hän oli Hollywood-uransa huipulla 1980- ja 1990-luvuilla, jolloin mies nähtiin useissa suosikkielokuvissa. Ghostbustersin lisäksi hänet muistetaan myös elokuvasta Päiväni murmelina. Häntä jäivät kaipaamaan fanien lisäksi vaimo ja kolme lasta.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Chicago Tribune. Hollywoodissa on viime vuosina huhuttu Ghostbustersin paluusta, mutta nyt suunnitelmat menivät todennäköisesti uusiksi.