Kuolemansairas tyttö sai toteuttaa yhden toiveen – et usko miten epäitsekäs se oli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parantumattomasti sairaiden lasten elämänlaatua pyritään parantamaan monin tavoin, ja eräs hyvin suosittu tapa on heidän haastavienkin toiveiden täyttäminen. Useimmiten lapsi haluaa kokea tai nähdä jotain tai esimerkiksi tavata jonkin julkkiksen. Jayci Glover päätti kuitenkin toisin.

jayciglover23022014

13-vuotias syöpäsairas Jayci Glover ihastuttaa parhaillaan epäitsekkyydellään. Hän sai nimittäin tilaisuuden toivoa lähes mitä tahansa Make-A-Wish järjestöltä, mutta ei lopulta toivonut mitään itselleen. Sen sijaan teinityttö toivoi, että hänen koulustaan tehtäisiin parempi. Yahoo News uutisoi, että Make-A-Wish lahjoitti tytön toiveiden toteuttamiseen varatun 7.500 dollarin rahasumman kokonaisuudessaan Kanab High School -koululle.

Jayci halusi, että rahoilla ostetaan koulun liikuntasaliin uusi tulostaulu, ja shekki luovutettiin koululle näyttävästi helmikuun puolivälissä järjestetyssä koripallo-ottelussa, jossa pelaajilla oli yllään Fight Like Jayci -paidat. American Idol -voittaja Jordin Sparks kuuli tapauksesta ja julkaisi verkossa Jaycille tekemänsä videotervehdyksen.