Teinisuosikki Robin julkaisi lapsuudenkuvansa – tältä näytti 3 -vuotiaana

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Turkulainen poppari Robin on tänä vuonna ehdolla Emma-gaalassa kuudessa eri kategoriassa, joihin lukeutuvat esimerkiksi Vuoden albumi ja Vuoden miessolisti. Lisäksi Boom Kah -albumia työstäneet Henri ”MGI” Lanz, DJPP ja Eppu Kosonen ovat ehdolla Vuoden tuottajiksi.

Räppäri Cheekin kanssa Emma-gaalassa esiintyvä Robin on noussut muutamassa vuodessa kotimaisten suosikkiartistien joukkoon. Nuorukainen sai 12-vuotiaana levytyssopimuksen, mutta lauluharrastus alkoi jo viisivuotiaana. Poppari on julkaissut suloisen lapsuudenkuvan Instagram-sivustolla, jossa hänellä ei ollut vielä aavistustakaan loisteliaasta tulevaisuudestaan.

– Mäkin oon joskus ollut 3v., kirjoitti poptähti blogiinsa kuvan oheen.

Robin Packalen on julkaissut kolme albumia, joista ensimmäinen, Koodi, näki päivänvalon vuonna 2012. Levyn kappale Frontside Ollie nousi isoksi hitiksi kotimaassa. Vielä saman vuoden lopussa julkaistiin Chillaa-levy, josta kappale Luupilla mun korvissa sai radiosoittoa. Viime vuoden lopussa julkaistu Boom Kah myi heti julkaisupäivänään tuplaplatinaa. Sen tunnettuja kappaleita ovat nimikkosinglen lisäksi Erilaiset ja Onnellinen.