Sean Paul saapuu Summer Upin pääesiintyjäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jamaikalainen reggaen ja dancehallin supertähti Sean Paul on varmistunut 4. – 5. heinäkuuta juhlittavan Summer Up -festivaalin perjantain pääesiintyjäksi. Hänen tunnettuja hittejään ovat Get Busy, Got 2 Luv U ja She Doesn’t Mind.

Summer Up on ensimmäinen festivaaliesiintyminen Sean Paulille Suomessa. Muita Lahden Mukkulanrannassa nähtäviä supertähtiä ovat lauantaina esiintyvät brittiräppäri Tinie Tempah ja livebändin kanssa keikan tekevä kotimainen päätähti Cheek.

Festarikansaa viihdyttävät lisäksi Jukka Poika & Sound Explosion Band, Stig & Kullankaivajat, JVG & Mäk Gälis, Sanni, Sini Sabotage, Ruudolf & Musta Barbaari, Elastinen, Mikael Gabriel & Cvrtier, Brädi, Redrama, Uniikki, Asa, Raappana, Gasellit, Teflon Brothers, Tuomas Kauhanen, Janne Orden, Majuri, Jontte Valosaari, Aste sekä Ideaali & Jay Who.

Elektronisesta musiikista vastaavat DJ Orkidean seurassa Darude, Alex Kunnari, Orion, Mighty 44, Milla Lehto, Super8 & Tab, Dosse, Lenno, Heikki L, Heavyweight DJs sekä Proteus & Djane7. Tulokaslavan esiintyjiin lukeutuvat Brando, Mansesteri, Flowboys Fam, Bluffi, Kid1, Aitomäkki ja Loasteeze.