Twitterin suosituimmat kirosanat – tässä ne ovat!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki tietävät mikä on suomalaisten lempikirosana. V-kirjaimella alkavan sanan käyttö on yleistä myös sosiaalisessa mediassa, mutta suomalaisten viljelemät kirosanamäärät ovat pientä verrattuna rapakon takana tapahtuvaan julkiseen sadatteluun.

Ohiolaisen Wright Staten yliopiston tutkijat ovat nyt selvittäneet Twitterin suosituimmat kirosanat. Heidän mukaansa joka 13. twiitti sisältää jonkinlaisia kirosanoiksi luokiteltavia ilmaisuja. Eniten kiroillaan viikon ensimmäisinä päivinä tai keskiyön ja kello 01:30 välillä. Myös humalassa käytetään vähemmän sensuuria sanojen suhteen sosiaalisen median parissa, New York Daily News paljastaa.

Kirosanojen merkitys ei aina ole negatiivinen, sillä voimakkaita ilmaisuja saatetaan käyttää myös ylitsevuotavien tunteiden kanssa. Joku saattaa esimerkiksi ilmaista suurta rakkauttaan kirosanoilla asiaansa vahvistaen.

Suosituimmat kirosanat Twitterissä:

FuckShitAssBitchNiggaHellWhoreDickPissPussySlutPutaTitDamnFagCuntCumCockBlowjobRetard