Abigail Clancy esittelee alusvaatteita – ja näyttävää vartaloaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen glamourmalli Abigail ”Abbey” Clancy on ikuistettu moneen kertaan vähissä vaatteissa.Toisinaan mallikaunotar on esiintynyt kuvissa myös täysin ilkosillaan. Brittimiehet rankkasivat mallin muutama vuosi sitten maailman seksikkäimpien naisten kärkijoukkoon.

YouTube, Ultimo
YouTube, Ultimo

Nykyään Abbey Clancy toimii Ultimo-vaatemerkin uusimpana mainoskasvona ja -vartalona. 28-vuotias mallikaunotar poseeraa merkin uusissa mainoskuvissa, esitellen yhtiön tuoretta alusvaatemmalistoa.

Abigail Clancy oli muutama vuosi sitten kilpailemassa Huippumalli haussa -ohjelman brittiversiossa. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi ja sai rahakkaan mallisopimuksen, joka takasi julkkiksen statuksen pitkäksi aikaa. Sittemmin Abigail Clancy on muun muuassa poseerannut lukuisten aikakauslehtien kansikuvissa ja mainostanut useita vaate- ja alusvaatemerkkejä.