Hulk Hogan teki näyttävän comebackin – uskomattomat lihakset kuusikymppiseksi!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman tunnetuin showpainija, wrestling-tähti Terry ”Hulk Hogan” Bollea, muistetaan kipeästä avioerosta, itsemurha-aikeista, alkoholiongelmista, tyttärensä ikäisestä naisystävästä ja virkavallan kohtaamisista. Nyt mies on tehnyt näyttävän paluun painikehään.

Kuusikymppisen Hulk Hoganin lihakset ovat edelleenkin kadehdittavan muhkeassa kunnossa ja nyt mies on verestänyt wrestling-taitojaan RAW-kehässä Yhdysvaltojen Green Bayssa. Mies sai huikean vastaanoton faniensa keskuudessa ja hän kiitteli ihailijoitaan myöhemmin myös Twitterissä.

Hulk Hogan erosi taannoin varsin myrskyisästi vaimostaan Lindasta. Pariskunta ajautui avioeroon sen jälkeen, kun Linda alkoi epäillä miestään uskottomuudesta. Ero käynnisti miehen surkeimman jakson elämässä. Entinen showpainija suunnitelee omasta elämästään kertovaa elokuvaa. Miehellä on jo mielessään sopiva mies esittämään häntä itseään – oma poikansa Nick.