Miley Cyrus antoi kielisuudelman Katy Perrylle – odottamaton reaktio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poppari Katy Perryn uran alun hittisingle oli tyttösuudelmista kertova I Kissed a Girl -kappale. Neitokainen on nyt toiminut laulun sanojen mukaisesti ja laittanut huulinsa erään julkkiskaunottaren huulille.

YouTube
YouTube

Kyseessä on tietenkin Hollywoodin villikko Miley Cyrus, jonka Bangerz-kiertueen keikkaa tähti oli katsomassa Los Angelesissa. Cyrus tuli lavalta Perryä vastaan ja neitokaiset suutelivat. Ilmeisesti Miley halusi laittaa kieltä peliin, koska Katy vetäytyi pian pois tämän läheltä järkyttyneen näköisenä.

Katy Perry valittiin vastikään Elle Style Awards -gaalassa Vuoden naiseksi. Hän sai kyseisen palkinnon Kylie Minoguelta, joka onnitteli tähteä vielä Twitterissä. Perry seurustelee parhaillaan John Mayerin kanssa. Bangerz-kiertueella kiertävän Miley Cyrusin kerrottiin sen sijaan iskeneen kyntensä rokkari-näyttelijä Jared Letoon.