Nicole Myrphy tarjosi silmänruokaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rantavahdit saavat tarkastella näköalatuoleistaan hiekkarannan tapahtumia, ja monien silmät saattavat myös harhailla kauniisiin bikinivartaloihin. Upean näyn tarjosi esimerkiksi Havaijilla lomaillut suosikkikoomikko Eddie Murphyn ex-vaimo, Nicole Murphy.

Nainen näyttäytyi rannalla sinisissä bikineissä, jotka imartelivat täydellisyyttä hipovaa timmiä vartaloa. Nicole kuvasi paikan päällä kohtauksia Hollywood Exes -realityohjelmaansa. 45-vuotias julkkis pitää itsestään hyvää huolta, sillä kuvat kielivät intensiivisen treenin tuloksista.

Näyttelijä Eddie Murphy oli naimisissa ensimmäisen vaimonsa Nicolen kanssa vuosina 1993-2005. Eddie ja Nicole tapasivat jo vuonna 1988, ja he ehtivät saada suhteen aikana viisi yhteistä lasta. Isi hoitaa, Dreamgirls, Pähkähullu professori 1-2 ja Eläintohtori 1-3 -elokuvista tutulla näyttelijällä on myös yksi lapsi Spice Girls -yhtyeestä tutun Melanie Brownin kanssa.