Chris Daughtry kiertue-elämästä: ”Klubien sijaan kuntosalilla”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosittu Daughtry-yhtye saapuu sunnuntaina Suomeen, kun yhtye nousee lavalle Helsingin The Circus -klubilla. Stara sai yhtyeen keulahahmon puhelimeen Floridasta ennen Suomeen saapumista. Ahkerasti keikkaileva tähti kertoi miten hän itse viettää aikaansa kiertueella.

– Kiertue-elämä on kaikille yhtyeille erilaista. Varsinkin minulle – en ole mikään iso bile-eläin, minun täytyy säilyttää ääneni, Chris Daughtry kertoi.

– En yleensä hengaa klubeilla, kuten monet muut. Vietän aina aikaa kuntosalilla, yritän pysyä hyvässä kunnossa ja terveenä kiertueen aikana. Siten pidän pääni koossa.

Chris Daughtry tuli tunnetuksi vuoden 2006 American Idol -kilpailusta, josta putoamisen jälkeen hän perusti omaa nimeään kantavan yhtyeen. Bändi oli menestys ja sittemmin se on myynyt maailmanlaajuisesti miljoonia levyjä.

Daughtry esiintyy sunnuntaina Helsingissä The Circus -klubilla. Nyt voit voittaa Starassa huikean palkinnon kahdelle. Palkintopaketti sisältää yhtyeen keikkalippujen lisäksi pääsyn soundcheckiin, fanitapaamisen yhtyeen kanssa, yhteiskuvan ja julisteen nimmarilla sekä vielä fanilahjan. Osallistu kilpailuun tästä.