Huikea Daughtry-kilpailu Starassa! Voita liput, fanitapaaminen, valokuvaus ja soundcheck

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluvan viikon sunnuntaina sankka joukko suomalaisia suuntaa Helsigin The Circus -klubille katsomaan Daughtryn keikkaa. Kahdella henkilöllä on kuitenkin tuolloin luvassa huimasti muita parempi ilta, koska he ovat voittaneet Staran Daughtry-kilpailun.

Kilpailu on päättynyt.

Stara ja Sony Music järjestävät nyt kilpailun, jossa on historiallisen upea palkintopaketti. Voittaja ja hänen valitsemansa ystävä pääsevät katsomaan soundcheckiä ennen keikkaa, pääsevät muita aiemmin keikkapaikalle ja kaiken kukkuraksi pääsevät tapaamaan yhtyettä henkilökohtaisesti ja ottamaan poseerauskuvan bändin kanssa. Muistoksi voittaja ystävineen saa vielä yhtyeen julisteen nimikirjoituksilla.

Osallistu kilpailuun kertomalla minkä yhtyeen lämmittelijänä Daughtry vieraili Suomessa vuonna 2012? Voittaja valitaan kaikkien oikein vastanneiden kesken. Osallistua voi vain kerran. Voittajat on valittu ja voittajille on ilmoitettu.