Daughtry menestyksestään: ”Ei enää tavallisia päivätöitä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Sunnuntaina Suomessa esiintyvä Chris Daughtry ehti jutustella Floridasta käsin puhelimitse Staran kanssa ja kertoa samalla kuulumisiaan. Mies tuli vuonna 2006 neljänneksi American Idol -kykyjenetsintäkilpailussa ja perusti pian sen jälkeen nimeään kantavan yhtyeen.

Chris kertoi kuinka äkillinen julkisuusrumba vaikutti häneen.

– Olin sitä ennen asiakasneuvoja autoliikkeessä. Paras asia muutoksessa oli se, ettei minun enää tarvitse tehdä tavallista päivätyötä. Saan tehdä unelmieni duunia. En voi edes kutsua sitä työksi, se on kuin unelmaa! Vaikka joutuisin heräämään miten aikaisin ja matkustelemaan pitkiä matkoja, en voi valittaa. Rakastan mitä teen, Chris Daughtry kertoi Staralle.

– Huonojakin puolia on. Välillä tuntuu siltä, kuin olisi mikroskoopin alla. Ei voi enää liikkua anonyymisti – sen sitä saa kun esiintyy televisiossa. Kaikki tuntevat kasvosi! Jos liikut vaimon ja lapsien kanssa kaupungilla, ihmiset tuijottavat. Joskus se on vähän karmivaa. Se kuitenkin kuuluu työhöni, joten en voi valittaa.

Daughtry esiintyy sunnuntaia Helsingissä The Circus -klubilla. Nyt voit voittaa Starassa huikean palkinnon kahdelle. Palkintopaketti sisältää yhtyeen keikkalippujen lisäksi pääsyn soundcheckiin, fanitapaamisen yhtyeen kanssa, yhteiskuvan ja julisteen nimmarilla sekä vielä fanilahjan. Osallistu kilpailuun tästä.