Vain Venäjällä! Hinausyritys pahasti pieleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Venäjältä kantautuu lähes päivittäin kyseuskon koko ihmiskuntaan. Onneksi järjettömät liikennetapahtumat tallentuvat usein kameran linssille, niin muulla maailmalla riittää naureskeltavaa.

YouTube
YouTube

Nyt pääosaan nousevat sankarit, joiden auto on sammunut vilkkaan autotien sivuun. Onneksi paikalle saapuu sähkökäyttöinen linja-auto ja neropatit päättävät kiinnittää hinausköyden bussin perään. Yksi juttu kuitenkin unohtui – kukaan ei hypännyt auton sisälle ratin taakse.

Kuten arvata saattaa, ei tämäkään tarina pääty onnellisesti, sillä bussin perässä kulkeva henkilöauto ajautuu päistikkaa tien vereen parkkeerattuja autoja päin. Videon kuvannut nainen nauraa makeasti ääliöiden kustannuksella. Jäämme innolla odottamaan seuraavia venäläisvideoita.