Mies, kännykkäsovellus viestittelee tyttöystävälle puolestasi

Lifestyle · Tim Isokivi

Älypuhelimille tarjotaan erilaisia sovelluksia laidasta laitaan. Osa helpottaa jokapäiväiseen elämään liittyvien velvollisuuksien hoitamisessa ja osa niistä viihdyttää vapaa-ajalla. Tuore sovellus puolestaan hoitaa parisuhteeseen liittyviä askareita miesten puolesta.

YouTube
YouTube

BroApp-sovellusta mainostetaan apuvälineenä miehille, jotka haluavat viettää enemmän aikaa kavereidensa kanssa. Mainosvideon mukaan sen voi säätää lähettämään omalle tyttöystävälle tekstiviestejä tiettyinä aikoina, jolloin aikaa jää esimerkiksi pelaamiseen, kuntosalilla käyntiin tai vain ”äijien kanssa hengailemiseen”.

Herää tosin kysymys, onko parisuhde täysin terveellä pohjalla mikäli omasta ajastaan ei voi uhrata paria sekuntia viestin kirjoittamiseen, tai vaihtoehtoisesti tyttöystävä ei selviä päivääkään saamatta imeliä rakkaudenosoituksia viestien muodossa. Joka tapauksessa, BroApp on mitä ilmeisimmin oikeasti olemassa oleva älypuhelinsovellus. Se on toistaiseksi saatavilla ainoastaan Android-puhelimille.