Elastinen avaa kuntosalin Helsinkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rap-artisti Elastinen laajentaa yrittäjäksi liikuntapuolelle. Toiminnalliseen harjoitteluun erikoistunut TFW Helsinki on Suomen ensimmäinen Training For Warriors -sali. TFW on valmentaja Martin Rooneyn kehittämä valmennusmetodi.

– Ihmiset kysyvät minulta miten pysyn energisenä ja motivoituneena ja olen vastannut saavani energiaa ystävistäni. Nyt salin myötä myös muut voivat saada kosketuksen siihen energiaan josta minä asenteeni ammennan. Johannes ja Petri ovat minun innoittajiani, kertoo Elastinen.

Johannes Hattunen on ammattilainen. Hän on myös yksi tanssikoulu Saiffan perustajista ja liikunta-alan monipuolinen osaaja. Petri Rasanen on valmentanut toiminnallista harjoittelua jo vuosia. Hän on erikoistunut tanssijoille suunnattuun fysiikkaharjoitteluun.