Justin Bieberin karkottamiseksi mielenosoitus – ei ihan onnistunut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Justin Bieber on ollut kovasti otsikoissa negatiivisten seikkojen vuoksi. Hän joutuu pian oikeuteen erinäisistä laittomuuksista, joiden vuoksi hänet voidaan tuomita vankilaan ja karkottaa maasta. Lisäksi hänen karkotustaan vaaditaan kansalaisadressilla.

Nyt Yhdysvalloissa on järjestetty jopa mielenosoitus, jossa vaadittiin Bieberin karkottamista. Se ei kuitenkaan onnistunut kovinkaan tyylikkäästi, sillä paikalle saapui vain muutama ihminen.

Splash
Splash
Splash
Splash

Justin Bieberiä tullaan todennäköisesti syyttämään oikeudessa rattijuopumuksesta, pidätyksen vastustamisesta ja vanhentuneen ajokortin kanssa ajamisesta. Nämä saattaisivat pahimmillaan johtaa kahden ja puolen vuoden vankeusrangaistukseen.

Äskettäin 19-vuotias Justin Bieber päätyi valvontakameran videolle strippiklubilla Australian Queenslandissa. Materiaalilla hän riisui naisten alushousuja hampaillaan ja läimi neitokaisten paljaita peppuja. 12-minuuttinen video aiotaan myydä paloina medioille suurista summista.