Leskirouva halusi seksiä – soitti poliisit paikalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hätä ei lue lakia. Moni hyödyntää lausetta elämässään. Seksi on yksi ihmiselämän peruselementeistä, ja ilman sitä saattaa turhautua tai vaipua epätoivoon. Toki olemassa on monia keinoja tarpeidensa tyydyttämiseksi, mutta mikään ei voitta aitoa rakastelemista.

Nyt 58-vuotias leskirouva Maria Montenez-Colon on turvautunut äärimmäiseen keinoon halunsa tyydyttääkseen. Nainen oli soittanut Floridan asunnoltaan hätäkeskukseen kertoen, että tahtoisi tehdä ilmoituksen Corvettesta, jonka hänen poikapuoli oli isältään kuollessaan perinyt. Kun virkavallan edustaja saapui naisen kotiin, muuttui tapahtumien kulku ratkaisevasti.

– En ole ollut yhdynnässä vuosiin ja minua panettaa, nainen oli tokaissut New York Daily Newsin mukaan.

Poliisi varoitti naista väärinkäyttämästä hätäkeskuksen numeroa ja luuli, että Maria oli ottanut kerrasta opikseen. Väärin luultu, sillä nainen soitti poliisin lähdettyä uudelleen hätänumeroon ja tahtoi tehdä nyt valituksen poliisista. Tällä kertaa sama virkavallan edustaja meni naisen luokse kollegansa kanssa.

– Hän oli täydellinen herrasmies, mutta kun pyysin häntä tyydyttämään haluni, torjui hän minut ja tulin siitä vihaiseksi, nainen sadatteli.

Valitettavasti Maria on ollut ennenkin tekemisissä poliisien kanssa ja hänet on pidätetty vuoden aikana viisi kertaa.