Robin Thicke kouri muita naisia – Paula Patton jätti laulajan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodissa monetkaan avioliitot eivät kestä pitkään. R&b-tähti Robin Thicke ja hänen näyttelijävaimonsa Paula Patton ovat eronneet. He olivat olleet yhdessä lukioikäisestä asti.

Kahdeksan vuoden avioliiton jälkeen Robin Thicke ja Paula Patton ovat päättäneet jatkaa erillään. Syynä päätökseen on Thicken epäilty pettäminen. Laulajakomistus on muun muassa flirttaillut ja kourinut muita naisia vaimonsa edessä ja joskus tämän tietämättä.

VMA-gaalassa mies ikuistettiin esimerkiksi käsi vaaleahiuksisen Lana Scolaron pepulla. Nainen paljasti myöhemmin Life&Style-lehdelle viettäneensä Thicken kanssa kiihkeitä hetkiä aivan Paulan nenän alla. Pari vietti juhlien jälkeen aikaansa Greenwich-hotellin sviitissä, jossa Thicke muhinoi täysillä neidon kanssa.

– Rakastamme aina toisiamme ja olemme parhaita ystäviä, mutta olemme kuitenkin yhdessä päättäneet erota, kertoivat Thicke ja Patton People-lehdelle.

Vielä aiemmin pariskunta tuki toisiaan urillaan, ja Paula yllytti Robin Thickeä ottamaan Blurred Lines -musiikkivideolle alastomia malleja. Videosta tulikin siten huomiota herättänyt hitti, ja sen esittäminen kiellettiin YouTube-palvelussa. Thickellä ja Pattonilla on yhteinen kolmevuotias Julian-poika.