Seksiä julkisella paikalla – näinkin ällistyttävissä paikoissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pariskunnat etsivät suhteen tasaannuttua välilleen lisäkipinää, jolloin seksi julkisella paikalla voi tulla mieleen. Jotkut toteuttavat himojaan avoimesti, eikä kiinnijäämisiltä ole voitu välttyä. Daily Mirror -lehti listasi oudoimmat paikat, joissa ihmiset ovat jääneet kiinni seksiaktista.

Pelästyneet vanhemmat törmäsivät Linlithgowissa taannoin skottimieheen, joka simuloi seksiliikkeitä lasten iltapäiväkerhopaikan ulkopuolella olevalla bussipysäkillä. Eräs pariskunta sen sijaan päätyi seksiaktiin Newcastlen kaupungin muurilla, ja tilanne päätyi videolle. Kiihkeästä kohtaamisesta julkaistu kuva levisi verkossa, kun se laitettiin Twitteriin.

Shrewsburyläiset nuoret, Kevin Taylor ja Catherine Hughes, eivät pääseet kotiin asti harrastamaan seksiä. Sen sijaan he innostuivat pubista tultuaan yhdyntään pari metriä kotinsa ulkopuolella. Tämä sessio päätyi kaupungin keskustan valvontakameroille. Juttu sai jännittävän käänteen, kun poliisilaitoksen työntekijä latasi videon kännykkäänsä ja hänet pidätettiin sen takia.

seksiaautonratissa_21072011.png

Britanniassa Brightonin ranta on ollut myös eräälle parille intohimoinen kohtauspaikka. He rakastelivat rannalla kauhistuneiden vanhempien ja heidän lastensa nenän edessä. Vuonna 2009 turistipari pidätettiin seksin harrastamisesta kuningattaren nurmikolla Windsoriin linnassa. Kuningatar oli tuolloin kotona.

Australiassakin sattuu ja tapahtuu. Rakastavaiset heittäytyivät yhdyntäpuuhiin 105-vuotiaassa kellotornissa Sydneyssä. Paikka oli aivan paikallisen ostoskeskuksen vieressä, joten he saivat paljon katselijoita. Norjalainen mies harrasti seksiä tyttöystävänsä kanssa moottoritiellä 133 kilometrin tuntivauhdissa. Oklahomassa Yhdysvalloissa tuomari Donald Thompson joutui vankilaan, koska hän käytti penispumppua samalla, kun käsitteli oikeustapauksia. Mies otti seksivälineen apuun, kun jutut olivat joko erittäin tylsiä tai seksikkäitä.

Cesenassa Italiassa eräs pariskunta jäi kiinni seksin harrastamisesta aamumessun aikaan kirkossa. Heidät huomattiin voihkinnan takia. Hollantilainen pari rikkoi niin ikään yleisiä sääntöjä yhtymällä toisiinsa poliisiautossa. Kyseisessä autossa oli tuolloin poliiseja sisällä. Ranskassa taas intohimoinen parivaljakko päätyi seksiaktiin pankissa. Heidät keskeytti kännykkäkameroillaan kuvaava nuorisojoukko.