Hurjapäät liitivät Rion Kristus-patsasta hipoen – pienikin virhe kohtalokas

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasilian Rio de Janeirossa sijaitseva Kristus Vapahtaja -patsas lukeutuu maailman tunnetuimpiin monumentteihin. 38 metrin korkuinen, 710 metrin korkuisella Corcovadovuoren huipulla seisova patsas on koko Brasilian symboli.

Nyt kaksi hurjapäätä on päättänyt pukea päälleen liitopuvut, ja lentää maahan aivan ikonisen patsaan vierestä. Tapahtuma kuvattiin tietenkin henkeäsalpaavalle videolle, joka on nyt kotikatsojien iloksi nähtävillä Youtuben Barcroft TV -kanavalla.

Henkeäsalpaavalta videolta selviää, että norjalainen Espen Fadnes ja ranskalainen Ludovic Woerth todella liitivät aivan patsaan käsivarsien alta, vaarallisen läheltä vuolukivestä ja betonista valmistettua monumenttia. Osuessaan kaksikko olisi voinut saada aikaan varsin ikävän näköistä jälkeä.