Janni Hussi huikeassa kunnossa – tältä näytti muotikuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen fitness-malli Janni Hussi noteerattiin taannoin ulkomailla saakka, ja hänen näyttäviä mallikuviaan on saatu ihailla jo useita kertoja myös kotimaisissa julkaisuissa. Janni on sittemmin ihastuttanut kuvillaan myös Virossa. Nyt hänet nähdään muotikuvauksissa.

– Kuvasimme maanantaina Biancanevelle uutta vaatemallistoa. Meitä on mukana useampi urheilija ja eri lajeistakin löytyy edustajia. Ihanaa kun on tulossa mallisto, josta vähän räväkämmätkin treenaajat löytää mieluisensa, Janni kommentoi esittelemiään asuja.

Janni Hussi kehotti taannoin treenaajia kiinnittämään huomiota erityisesti proteiinin saantiin. Jokaisella aterialla tulisi syödä riittävästi proteiinipitoista ruokaa. Esimerkiksi hera- ja hamppuproteiinia on helppo lisätä jauheena juoman sekaan. Hiilihydraattien nauttiminen kannattaa ajoittaa ennen ja jälkeen treenin. Hyviä rasvoja, kuten oliiviöljyä ja kookosöljyä, kannattaa suosia, ja muistaa nauttia niitä riittävästi.

Kuiven meikki ja hiukset Ulla-Riitta Koskinen/Pime Hair and Beauty Design.