Mies salakuvasi kihlasormusta ja tyttöystävää – ennen kosintaa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa pariskunnista sopii naimisiinmenosta yhteisymmärryksessä ja päättävät yksinkertaisesti päivän, jolle varataan kirkko tai maistraatti ja astellaan vihille. Osa pareista tahtoo kuitenkin, että kosinta on ikimuistoinen ja asiaan tietysti kuuluu kaunis sormus.

Nyt eräs mies on ottanut itsestään viikko ennen kosintaa kuvia, joissa hän poseeraa kosintaa varten hankitun sormuksen kanssa. Toisinaan hän on jopa niin uhkarohkea, että kuvissa on mukana hänen tuleva vaimonsa, mutta siten, ettei nainen huomaa korua.

Toisinaan nainen jopa häiriintyi, koska mies otti itsestään niin paljon selfie-kuvia, eikä tyttöystävällä ollut hajuakaan miksi hän oli niin innokas kameransa kanssa. Uhkarohkein kuva lienee se, jossa pariskunta on ystävänpäivän iltana sohvalla ja he katsovat TLC-televisiokanavalta hääohjelmiaa. Mies otti kuvan heistä ja sormuksesta salaa. Kuvausprojekti kesti viikon ennen kosintaa.