Antsku voitti Putouksen sketsihahmokisan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat jännittäneet viikkokausien ajan televisioiden äärellä Putous-ohjelman tämän vuoden tuotantokauden sketsihahmokilpailun käänteitä ja lopputulosta. Mukana oli useita suosittuja hahmoja, mutta yksi nousi ylitse muiden. Tänään se kruunattiin Vuoden 2014 Sketsihahmoksi.

Finaalissa olivat Antsku ja Ymmi Hinaaja. Heistä voittajaksi nousi lopulta valtavan suosion ympäri maata – ja erityisesti Imatralla – saanut Antsku. Tuotantokauden finaalilähetyksessä nähtiin myös yllätys, kun Antsku esitteli viimein miljoonayleisölle tähän saakka salassa pidetyn miehensä. Miehenä nähtiin yllättäen Veeti Kallio.

Putous-ohjelman jatkoa pohditaan parhaillaan monissa kodeissa. Tuotantoyhtiö ilmoitti aiemmin tänään, että sarja jatkuu, joskin ilman kolmea tähteään. Ohjelmasta lähtevät nimittäin kuluneen tuotantokauden jälkeen juontaja Jaakko Saariluoma sekä näyttelijät Aku Hirviniemi ja Armi Toivanen.