Katy Perryn eron syy paljastui – maailmankiertue oli liikaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulajatar Katy Perry erosi äskettäin poikaystävästään, muusikko John Mayerista. Koska pari on eronnut aikaisemminkin ja palannut taas yhteen, on tätä eroa vaikea uskoa lopulliseksi. Pari on ollut kuitenkin erillään, kun Perry vieraili äskettäin Lontoossa ja Milanossa.

Nyt uutisten mukaan syy 29-vuotiaan popparin ja Mayerin eroon on selvinnyt. Rakastavaisten lempeen tuli ryppy Katyn Prismatic-maailmankiertueen takia. Perry stressaa tulevasta kiertueesta, joka saa alkunsa toukokuun alussa Belfastista, Irlannista. Nainen tulee matkustamaan sen ansiosta kolmelle mantereelle. Kiertue kestää vuoden loppuun asti, eikä pari ehdi nähdä toisiaan tarpeeksi.

– Hän on stressaantunut kiertueesta ja he ovat riidelleet paljon. Ero on luultavasti molempien parhaaksi, sillä Katy tulee olemaan ikuisuuden keikoilla. Tätä tietenkin tapahtuu koko ajan, eikä tässä pysy enää kärryillä. Mutta heidän suhteensa on nyt mennyttä, kommentoi lähde Us Weekly -lehdelle.

Katy Perry ja John Mayer tulivat alkuun tunnetuiksi melkoisena on-off-parina. Parisuhde kuitenkin alkoi näyttää myöhemmin vakaalta, ja kaksikon huhuttiin suunnittelevan kihloihin menemistä. Pari teki yhteisen Who You Love -kappaleen Mayerin Paradise Valley -levylle. He alkoivat deittailun kesällä 2012. Ystävä on ennustanut, että pari palaa erosta huolimatta pian takaisin yhteen.