Mitä ihmettä? Rihanna ja Chris Brown lähentyivät jälleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rihanna muistetaan etenkin kirjavasta suhteestaan entiseen poikaystäväänsä Chris Browniin. Mies viettää parhaillaan aikaansa vieroitushoidossa, ja viimeisimmän tiedon mukaan hän on edelleen seurustelusuhteessa entisen heilansa Karrueche Tranin kanssa.

Rihanna on puolestaan yhdistetty viime aikoina entiseen poikaystäväänsä Drakeen myös romanttisessa mielessä. Nyt kuitenkin laulajattaren lähipiiristä kerrotaan, että pelko Rihannan ja Chris Brow’nin yhteenpaluusta on kokretisoitunut askeleen verran todellisempaan suuntaan. On-off -suhteessa maailmansivun sahanneet julkkikset ovat nimittäin vaihtaneet tiiviisti tekstiviestejä noin viikon ajan.

Kaikki lähti New York postin mukaan siitä, kun Chris lähetti syntymäpäiviään viettäneelle Rihannalle onnitteluviestin. Nainen ei vastannut aluksi toivotukseen mitään, mutta heltyi illan pikkutunteina kiittämään ja kysymään miehen kuulumisia. Nyt pari on pitänyt tiiviisti yhteyttä taukoamatta ja Rihannan taustajoukot ovat asiasta raivoissaan.

Suosittu r&b-tähti Chris Brown on viime vuosina pallotellut kahden naisen välillä. Hän on seurustellut poptähti Rihannan ja mallikaunotar Karrueche Tranin kanssa. Kun suhde Rihannaan ajautui karille, päätyi mies taas vietnamilaissyntyisen mallin syleilyyn.