Shakira vastasi homofobiselle poliitikolle – iski näyttävästi takaisin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Shakira julkaisi äskettäin Can’t Remember to Forget You -musiikkivideon, jossa hän esiintyy yhdessä Rihannan kanssa. Seksikäs koskettelua sisältävä video herätti äskettäin kolumbialaisen poliitikon homofobian, ja mies tylytti kyseisen musiikkivideon julkisesti.

Bogotassa vaikuttava poliitikko Marco Fidel Ramirez kritisoi videota muun muassa siitä, että se mainostaa tupakan käyttöä ja lesboutta moraalittomalla tavalla. Ramirezin mukaan materiaali on vaaraksi lapsille, ja hän yritti kieltää sen esittämisen Kolumbian televisiossa. Nyt Shakira on antanut vastauksensa miehen Twitter-avautumiseen.

– Meidän maassamme on monenlaisia tarpeita. Terveydenhuoltoa pitää parantaa, koulutusjärjestelmää pitää laajentaa, työpaikkoja pitää luoda lisää – minusta poliitikko, joka käyttää aikaansa ja ääntään puhuakseen taiteilijan tekemästä videosta tarkoittaa, ettei hän hoida työtään kauhean hyvin. Eikö niin? Huffington Post kertoo popparin sanoneen.

Ramirez muun muassa pelkäsi, että Shakiran Can’t Remember to Forget You -musiikkivideo voisi saada naiset heittäytymään lesboiksi ja ”saastumaan kokonaan”. Shakira ja Rihanna ovat molemmat kiinnostuneita pääasiassa miehistä, vaikkakin seksikkäällä videolla he kiehnäävät lähekkäin. Neito valmistelee tänä vuonna julkaistavaksi SHAKIRA-nimistä albumia, jonka ensimmäinen single on Can’t Remember to Forget You.