Sedu Koskisen ökyasunto myynnissä – tältä 3,35 miljoonan lukaali näyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sedu Koskinen on ylivoimaisesti Suomen tunnetuin ravintoloitsija. Hän teki aikoinaan läpimurtonsa perustamalla Turkuun huippusuosittuja ravintoloita, ja sittemmin imperiumi levittäytyi koko maahan. Aikoinaan Sedu asui Espoon Soukanniemessä sijaitsevassa ökylukaalissa, joka on nyt myynnissä.

Oikotie
Oikotie

Äskettäin uuden Showroom-ravintolan Turkuun avanneen Sedu Koskisen merenrantatalosta pyydetään tällä hetkellä Oikotie-palvelussa 3,35 miljoonaa euroa. Talossa on 382,2 neliötä, joka sisältää seitsemän huonetta, keittiön, saunan, kaksi kylpyhuonetta, ulkouima-altaan, autotallin ja takkahuoneen. Arvokkainta talossa on kuitenkin huippusijainti upeissa merimaisemissa.

– Ympäri taloa ja rantaa isäntäperheen toiveiden mukaisesti rakennettu terassialue on mestarillisesti suunniteltu tuoden runsaasti lisää oleilutilaa mukavaa joutenoloa, auringossa istuskelua ja yhdessä oloa silmällä pitäen. Sinisenä hehkuva uima-allas ja kauas horisonttiin ulottuva maisema takaa täydellisen uintihetken. Myös kauniilla hiekkarannalla on helppo nauttia, ilmoituksessa kerrotaan.