Ukrainan presidentinpalatsi jättää Buckinghamin kakkoseksi – mykistävä video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ukrainan kriisi on kestänyt jo kolmen kuukauden ajan, ja parhaillaan maa on sodan partaalla Venäjän tuotua tuhansia sotilaita maan rajojen sisäpuolelle. Ukrainan entinen presidentti Viktor Janukovitsh on maanpaossa Venäjällä ja väittää olevansa edelleen Ukrainan virallinen johtaja.

YouTube
YouTube

Tilanne Krimillä etenee tunti tunnilta, mutta nyt päästään tarkastelemaan hieman toisenlaisia asioita. Ukrainalaiset nimittäin pääsivät äskettäin tunkeutumaan Viktor Janukovitshin yksityisen presidentinpalatsin maille, ja näky oli melkoinen.

Jopa Englannin Buckinghamin palatsi jää toiseksi Ukrainan presidentin tiluksille. Vice-lehti käväisi kuvaamassa aluetta videolle. Suomalaisittain kiinnostavaa on, että Janukovitshin palatsi on suomalaisen Honkarakenteen valmistama.