Chantelle Houghton rannalla – laihdutus näkyy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamourmalli ja realityjulkkis Chantelle Houghton voitti aikoinaan julkkisten Big Brother -kilpailun ja on sen jälkeen saavuttanut mainetta ja kunniaa rintavalla olemuksellaan. Chantelle aloitti kaksi kuukautta sitten laihdutuskuurin kunto-ohjaajan opastuksella.

Kolmekymppinen Chantelle Houghton laihtui taannoin kahdeksan viikon aikana 12,7 kiloa ja kutistui peräti kuusi vaatekokoa pienemmäksi. Nyt 1,5-vuotiaan Dolly tytön äiti viimein uskaltautunut Espanjassa uimarannalle bikineissä. Laihduttaminen tuotti ilmiselviä tuloksia, mutta uhkea kaunotar suunnittelee vielä pienentävänsä rintojaan.

Chantelle muistutti taannoin, että hoikistuminen ei vaadi kalliita kuntosalikortteja, sillä liikuntaa voi harrastaa myös kotona. Chantelle Houghton näytteli taannoin julkkista muille kilpailijoille Celebrity Big Brother -ohjelmassa, ja sen ansiosta hänestä tuli kilpailun voiton myötä ihan oikea julkkismiljonääri. Kaunotar avioitui kilpakumppaninsa Samuel Prestonin kanssa, mutta liitto päättyi alle vuodessa eroon. Sittemmin hänellä oli myrskyisä suhde vapaaottelija Alex Reidiin, joka tunnetaan myös povipommi Katie Pricen ex-aviomiehenä.