Katastrofi ravintolassa – jättiaalto iski ikkunoista sisään! Katso video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ei ole ihme, että erilaiset maisemat ja luonnossa koetut asiat sykähdyttävät usein katsojaansa ja saattavat jopa vaikuttaa ihmisen arvostelukykyyn. Luontoäidin tekoja on joskus vaikea ymmärtää, mutta niiden kautta oppii ainakin kunnioittamaan ympärillämme olevaa monimuotoisuutta.

YouTube
YouTube

Nyt Yhdysvaltojen Kaliforniassa, Tyynen valtameren rannalla sijaitsevassa Santa Barbarassa, on päästy nauttimaan huippukorkeista aalloista. Osa ihmisistä pääsi nauttimaan aalloista hieman liiankin läheisesti, kun suuri vaahtopää syöksyi yllättäen rantaravintolan ikkunasta sisään. Verkkoon on nyt ladattu tapahtumista useita videoita ja niiltä huomaa hyvin veden aiheuttaman paniikin ihmisten keskuudessa. Henkilövahingoilta vältyttiin.

Kerroimme taannoin, kuinka tiedemiehet totesivat ihmisten uskovan yliluonnollisiin asioihin ja jumaliin herkemmin, mikäli he pääsevät todistamaan näyttäviä luonnonilmiöitä. Santa Barbarassa nähty aalto palautti varmasti todellisuuden monen ruokailijan mieleen. Asiakkaat joutuivat jatkamaan aamupalaansa muualla.