Kauppias lisäsi naisen rinnat mainoksiin – myynti räjähti nousuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mainonnan tulee olla kekseliästä ja huomiota herättävää, mikäli yritys tahtoo saavuttaa tunnettuutta ja tuloksia myös myynnin puolella. Suuryritysten mainosbudjetit ylittävät satoja tuhansia euroja, mutta nyt eräs taiwanilainen opiskelijapoika on hoksannut tärkeimmän asian markkinoinnissa – naisen paljaat rinnat.

rinnat03032014

22-vuotias yliopisto-opiskelija on perustanut nettiin moottoripyörävarusteita myyvän sivustonsa Ruten-verkkokaupan yhteyteen. Jotta hän saavuttaisi tarpeeksi näkyvyyttä tuotteilleen suuren kilpailun keskellä, keksi hän palkata luokkakaverinsa mainosmallikseen. Li-niminen pienyrittäjä maksoi naiselle palkaksi 48 euroa.

Kuvissa on mainostettavien tuotteiden lisäksi myös neitokainen ilman rintaliivejä. Esimerkiksi moottoripyörähanskoja mainostetaan siten, että nainen pitelee käsillään paljasta poveaan ja kuva saa varmasti kaikkien miesten huomion nanosekunneissa. Yrittäjä otti kuvat itse ja projektiin vierähti yhteensä kuusi tuntia. Nyt hän on saavuttanut kärkipaikan sivustolta kävijämäärien perusteella, ETToday-sivusto uutisoi. Kuvissa paljaita rintoja ei näy, mutta jokainen mieskatsoja saa kuvista illuusion juuri niistä. Tuskin kukaan suomalainenkaan voi väittää ettei?