Mies sai vain yhden lautasliinan – vaatii hampurilaisketjulta 1,5 miljoonan korvauksia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvallat on järjettömien oikeusjuttujen maa, jossa ihmiset hakevat aktiivisesti miljoonakorvauksia suuryhtiöiltä. Kerroimme äskettäin miehestä, joka on nostanut kanteen Nike-urheilujättiä vastaan. Kenkämerkki ei ilmoittanut urheilutossujensa olevan vaarallisia, jos ne jalassa hyppii ihmisen päällä.

Nyt liikutaa hieman samanlaisilla vesillä, kun Los Angelesin Pacoimassa asuva Webster Lucas on kertonut vaativansa McDonald’silta 1,5 miljoonan dollarin korvauksia, koska hän ei saanut tarpeeksi lautasliinoja annoksensa mukana. Annoksessa oli ollut vain yksi servetti. Hän valitti asiasta päällikölle paikan päällä, mutta sai omasta mielestään rasistisen vastaanoton, TMZ raportoi.

Webster väitti, että ei voinut mennä töihin henkisen järkkymisen vuoksi ja siksi hän päätti anoa pikaruokalalta jättikorvauksia. Kyseessä ei ole ensimmäinen älytön haaste Yhdysvalloissa. Muistissa on esimerkiksi nainen, joka sai hampurilaisravintolalta jättikorvauksen polttavan kuuman kahvin takia ja tapaus, jossa suuren korvaussumman maksanut kodinkonejätti ei varoittanut kissan kuolevan omistajan mikrossa.