Uskomaton näky! One Direction -fani vanhempiensa pilailun uhriksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen popyhtye One Direction lienee tämän hetken suosituin poikabändi, ja heillä on miljoonia faneja ympäri maailmaa. Taannoin yhtye joutui nettipilan kohteeksi tekaistulla videolla, jolla yhtyeen väitettiin esiintyvän ilman autotunea. Nyt pilan kohteeksi on joutunut puolestaan eräs poikabändin fani.

Australialainen pariskunta päätti järjestää kekseliään jekun 15-vuotiaalle tyttärelleen. Tytön pakkomielle One Direction -yhtyettä kohtaan ilmenee tämän huoneessa, jonka seinä on koristeltu lukuisilla poikabändin jäsenten kuvilla. Vanhemmat päättivät hieman muokata kuvia vaihtamalla osan niistä salaa otoksiin itsestään.

Pilaa esitellään nyt internetissä Imgur-sivustolla jaetun kuvasarjan muodossa. Erikoinen jekku sai tytön tämän veljen mukaan itkemään, mutta onneksi naurusta. Veljen mukaan tyttö huomasi kuvien vaihtumisen varsin nopeasti.