Rihanna biletti estottomasti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin laulajatar Rihannan ja Chris Brow’nin mahdollisesta yhteenpaluusta, kun pari on tekstaillut yli viikon verran hyvin tiiviisti. Rihanna on myös tapansa mukaan näyttäytynyt New Yorkissa seurapiireissä ja nyt hänestä on ikuistettu rohkea kuva.

Muotimaailmassa uraansa luova Lisbeth Cervantes on nyt julkaissut Instagramiin kuvan, jossa nähdään varsin rohkeassa paidassa poseeraava Rihanna. Kaunisvartaloisen naisen yllä on nimittäin musta verkkopaita, josta hänen povensa kuultaa läpi. Asu ei jätä mitään arvailujen varaan ja jopa nännit loistavat kuvassa selvästi.

Laulajan exä Chris Brown lähetti hiljattain syntymäpäiviään viettäneelle Rihannalle onnitteluviestin. Nainen ei vastannut aluksi toivotukseen mitään, mutta heltyi illan pikkutunteina kiittämään ja kysymään miehen kuulumisia. Nyt pari on pitänyt tiiviisti yhteyttä taukoamatta ja Rihannan taustajoukot ovat asiasta raivoissaan.