Grillikausi lähestyy – tosimiehille Star Wars -valomiekkapihdit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ensimmäisestä Star Wars -elokuvasta tuli vastoin elokuvastudioiden odotuksia jättimäinen hitti. Elokuvien pohjalta alettiin nopeasti valmistaa erilaisia oheistuotteita. Esittelemme usein mielenkiintoisimpia fanituotteita ja nyt markkinoille on noussut uusi virallinen pakkohankinta.

starwarspihdit03032014

Star Wars Lightsaber -grillipihdit on jokaisen Tähtien sota -elokuvasaagaa ihailevan BBQ-mestarin suosikkituote. Pihdit näyttävät Darth Vaderin punaiselta valomiekalta, mutta suojuksen alla piilee napakat ottimet esimerkiksi pihvien kääntelyyn sopivaksi. Tuote sopii erinomaisesti esimerkiksi elokuvasaagan teemabileisiin tai fanille lahjaksi.

Kerroimme taannoin Star Wars -teemalla toteutetuista seksivälineistä. Vibraattoreita hehkutettiin elokuvista tutun sloganin avulla: ”Olkoon voima kanssanne”. Sarjaan kuului G-pistettä hyväilevän C-3PO-sauvan lisäksi naisten henkilökohtainen R2-D2-hieromalaite sekä pariskunnille sänkypuuhien iloksi tarkoitettu Stromtrooper-hyväilijä. Elokuvahistorian suosituimpiin ja myös taloudellisesti menestyneimpiin elokuvasarjoihin lukeutuva Star Wars saa pian jatkoa, kun elokuvien oikeudet myytiin Disneylle.