Venäjällä henki on hiuskarvan varassa – tältä rekkaliikenne näyttää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Karmaisevan liikennekulttuurin vuoksi monissa venäläisissä autoissa on kojelautakamerat, joiden avulla myös onnettomuuksia tallentuu runsaasti videolle. Olemme esitelleet useita kolaritaltiointeja, mutta nyt nähdään kaiketi kaikista hirvittävin episodi.

Viime vuoden loppupuolella kuvatulla videolla nähdään järkyttävä tapahtumaketju, joka saa suorastaan paikat irtoamaan hampaista. Ensin videolla kuvataan rekkaa, joka hiljentää selkeästi vauhtiaan. Sitten vasemmalta tulee toinen rekka, joka lähtee ohittamaan kameralla varustettua autoa samaan aikaan, kun myös vastaan tulee rekka. Ohittava rekka ajatutuu kaistalta vasemmalle ojaan ja aiheuttaa todellisen vaaratilanteen.

Jos luulitte, että videon karmaisevin kohta oli tässä, niin olitte väärässä. Tieltä ajaa nimittäin vielä vastaan yksi uusi rekka kohti sekasortoa, ja kuin ihmeen kaupalla välttää nokkakolarin kamerallisen ajoneuvon kanssa. Vaikka koko tapahtumasarja kestää puolen minuutin verran, saa se kädet hikoilemaan kerralla enemmän kuin yksikään kuvitteellinen kauhuelokuva.