BSB-fanien märkä päiväuni toteutui – yhtyeen kanssa risteilylle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Backstreet Boys kuului 1990-luvun suosituimpiin poikabändeihin. Nykyäänkin jengi keikkailee, ja maaliskuussa poppoo nähdään Suomessa energisellä keikalla. Ryhmän In A World Like This -kiertue on yksi kevään suurimmista areenakiertueista, ja suomalaiset pääsevät ihastelemaan tähtiä Hartwall Areenalla.

Bändi on ollut pystyssä jo huikeat 20 vuotta. Nyt Bäkkärit on nähty riehakkaalla Backstreet Boys -teemaristeilyllä, joka saa pöksyt märäksi keneltä tahansa 1990-luvulla bändiä intohimoisesti fanittaneelta. Merikapteeni-asuisten komistuksien kanssa unohtuvat maailman murheet ja taloustaantuma. Backstreet’s Back, Alright!

Vuonna 1993 Floridan Orlandossa perustettu ryhmä koostuu viidestä lahjakkaasta popparista. Tulevalla kiertueella ovat mukana kaikki ryhmän alkuperäisjäsenet Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell, A. J. McLean ja Kevin Richardson. Poikabändin levyjä on myyty yhteensä yli 130 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Yhtye sai oman tähtensä Hollywoodin Walk of Famelle viime huhtikuussa.