Joanna Krupa Oscar-bileiden näyttävin

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Real Housewives of Miami -realityohjelmasta tuttu mallikaunotar Joanna Krupa on ollut ohjelman myötä kovasti otsikoissa suhdesotkujensa merkeissä. Väitteistä huolimatta hänen suhteensa Romain Zagoon on jatkunut, joskin Joanna viihtyy julkisuudessa usein ilman miestään.

Sunnuntaina Joanna Krupa tarjoili The Vineyard -ravintolan Oscar-etkoilla nähtävää erityisesti miesvieraille saapumalla punaiselle matolle erittäin paljastavassa – ja samalla myös tyylikkäässä – sädentivässä iltapuvussa.

Puolalais-amerikkalainen malli-näyttelijätär Joanna Krupa on nähty useissa televisio-ohjelmissa. Hän on vieraillut Tanssii tähtien kanssa ja Puolan Huippumalli haussa -ohjelmissa. Neidon kerrotaan toivovan perheenlisäystä, ja hänen unelmansa on saada kaksoset, poika ja tyttö. Joanna ja hänen pikkusiskonsa Marta ovat molemmat malleja, ja heidät nimitettiin taannoin maailman seksikkäimmiksi siskoksiksi.