Pikkuvauva katseli bikinikaunottaria – ilme näkemisen arvoinen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen urheilulehti Sports Illustrated on esitellyt kansikuvissaan historian aikana toinen toistaan upeampia bikinikaunottaria aina Kate Uptonista Tyra Banksiin ja Nina Agdaliin. Lehti täyttää tänä vuonna 50 vuotta.

Nyt netissä leviää nauruhermoja kutkuttava kuva vauvasta, joka on saanut Sports Illustratedin Swimsuit-juhlanumeron käsiinsä. Kuten tiedetty, on kuvissa vähäpukeisia ja päivettyneitä naisia viettelevissä asennoissa, joten vauvan pelästynyt ilme lienee aiheellinen. Esimerkiksi Nina Agdal on kommentoinut kauhistunutta vauvaa söpöksi.

Sports Illustratedin uimapukunumero on herättänyt närää vuosien saatossa, koska kuvissa ei koskaan nähdä tavallisia tyttöjä. Urheilulehti aiheutti hiljattain pienoista kohua, koska se päätti ottaa Barbie-nuken uimapukumallikseen Swimsuit-erikoisnumeroaan varten. Valinta herätti kummasteluja, sillä harvoin nuket esittelevät lehtien palstoilla uima-asuja. Päätoimittaja M. J. Day perustelee kuitenkin valintaa Barbieen liittyvillä mielikuvilla.

– Swimsuit-lehdet ovat aina viestineet vallasta, vahvuudesta ja kauneudesta. Barbie edustaa kaikkia näitä arvoja, hän kertoi.