Robin Thicken kohueron syyt paljastuvat – Miley Cyrus osasyyllinen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme äskettäin r&b-tähti Robin Thicken avioerosta. Miehen ja hänen näyttelijävaimonsa Paula Pattonin liitto päättyy kahdeksan vuoden jälkeen. Thicken epäillään pettäneen vaimoaan, ja hän muun muassa kouri muita naisia vaimonsa nenän edessä.

Nyt myös Robin Thicken kohutun yhteisesiintymisen Miley Cyrusin kanssa kerrotaan olevan osuutta siihen, että miehen vaimo jätti hänet. TMZ-sivuston mukaan Paula Patton tunsi olonsa todella epäkunnioitetuksi miehen ja laulajattaren välisen rohkean MTV Video Music Awards -gaalan esiintymisen jälkeen.

Erityisen raivoissaan Paula Pattonin kerrotaan olleen sen vuoksi, että esityksen rohkeimmat palat tulivat hänelle täysin yllätyksenä. Miley Cyrus improvisoi tilanteen, jossa hän pyöritti takapuoltaan Robin Thicken edessä, ja mies näytti vain nauttivan tilanteesta. Paula raivostui tapahtuneesta, ja kertoi Robinin häpäisseen hänet suorassa televisiolähteyksessä.

Robin Thicken kerrotaan haluavan pelastaa liittonsa. Hän ei halua että pariskunta kasvattaisi heidän Julian-poikansa erillään. Popparin uutisoitiin aikaisemmin olevan suorastaan epätoivoinen saamaan Paula Pattonin rakkauden ja luottamuksen takaisin. Thicke haluaa vakuuttaa elämänsä naisen siitä, että hän voi muuttua ja olla kunnon aviomies.