Uskomaton näky! Python söi krokotiilin kokonaisena

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmalta kantautuu aika ajoin huimia tarinoita eläinten saavutuksista ja teoista. Tuoreessa muistissa on netissä kulovalkean tavoin levinnyt kuva, jossa suurikokoinen pythonkäärme oli nielaissut juopuneen miehen. Nyt on päästy todistamaan vähintäänkin yhtä ällistyttävää tapausta.

YouTube
YouTube

ABC-uutiskanava raportoi suuresta pythonista, joka nielaisi kokonaisen krokotiilin Australian Lake Moondarassa. Harvinaislaatuisen tilanteen kameralleen tallentanut Tinnafy Corlis paljasti, että vahvahampainen krokotiilieläin ei ollut antautunut helpolla, mutta joutui lopulta luovuttamaan taistelun jättiläiskäärmeen vahvassa kuristusotteessa.

Tapahtumasarja kesti yhteensä viisi tuntia, ja kun krokotiili oli uponnut kokonaan pythonin sisään, meni käärme sulattelemaan saalista läheiselle suolle. Tiedossa on, että suuret käärmeet voivat hyvinkin syödä ihmisen kokoisia ja suurempiakin saaliita, mutta harvoinpäästään todistamaan kahden tunnetun pedon valtataistelua.