Jennie Garth palasi julkisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun suosituimpiin teinisarjoihin lukeutuneen Beverly Hills 90210 -televisiosarjan tähti Jennie Garth koki taannoin kipeän avioeron. Hänen ja näyttelijä Peter Facinellin liitto päättyi 17 aviovuoden jälkeen. Sittemmin näyttelijätär löysi uuden rakkaan Big Gigantic -yhtyeen rumpalista. Jeremy Salkenista.

Viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta viettänyt Jennie kuvattiin eilen New Yorkissa, jossa hän oli television aamuohjelman vieraana markkinoimassa uutta Deep Thoughts From a Hollywood Blonde -kirjaansa.

Splash
Splash
Splash
Splash

Beverly Hills 90210 teki taannoin uuden tulemisen 90210-nimisenä spin off -sarjana, jossa myös Jennie Garth oli mukana tutussa Kelly Taylorin roolissaan. Hän kuitenkin jätti sarjan tammikuussa 2010. Syyksi kaunotar ilmoitti perheensä, sillä hän halusi jatkossa viettää enemmän aikaa lastensa Luca Bellan, Lola Rayn ja Fiona Even kanssa. Aiemmin Garth oli naimisissa Peter Facinellin kanssa, mutta liitto päättyi avioeroon.